11. september 2024

Grønt laboratorium modtager nu ansøgninger

Impact Lab 2.0

Der er åbent for ansøgninger til det grønne laboratorium Impact Lab 2.0, der har fokus på bæredygtigt demokrati. Lyder det som noget for dig? Læs mere og ansøg her.

Deltagerne taler om store samfundsproblemer
Hvordan kan miljømæssig og social bæredygtighed forenes i den grønne omstilling? Og hvordan kan demokratiet samtidig styrkes?

Hvordan kan miljømæssig og social bæredygtighed forenes i den grønne omstilling? Og hvordan kan demokratiet samtidig styrkes?

Det kan du være med til at svare på i nyt grønt laboratorium, hvis du beskæftiger dig med grøn omstilling og demokrati – enten som forsker eller praktiker.

Sammen med Velux Fonden har Dronning Marys Center nu åbnet for ansøgninger til det grønne laboratorium Impact Lab 2.0, der har fokus på bæredygtigt demokrati.

Deltagerne får mulighed for at skabe reel forandring inden for en af vor tids mest komplekse udfordringer. Laboratoriets arbejde vil være centreret omkring konkrete udfordringer relateret til demokratisk bæredygtighed i de deltagende praktikeres organisationer. Dermed vil praktikerne få inspiration og viden til løsning af problemstillinger i deres konkrete arbejde.

I tillæg til den konkrete forandring, som laboratoriet adresserer, kan laboratoriet samtidigt fungere som et projektudviklingsforløb orienteret mod en større forskning-praksis projektansøgning, såfremt deltagerne finder det relevant.

Deltagernes arbejde vil løbende blive synliggjort og profileret via en række åbne arrangementer arrangeret og faciliteret af Dronning Marys Center. Sandsynligvis vil der blive afholdt en større konference om demokratisk bæredygtighed med oplæg/debatter af et udvalg af laboratoriets deltagere. Derudover påtænkes en række dialogmøder med interessenter i laboratoriets arbejde (fx politikere og relevante organisationer).

Læs mere om laboratoriet og ansøg om at være med her.

Emner