Policy Fellowship

I arbejdet med samfundets store udfordringer er der behov for tværgående og fagligt robust viden, som kan inspirere til nye løsninger. Men i en travl hverdag kan det være svært at finde tiden og de rette anledninger til at opsøge nye indsigter.

Vores Policy Fellowship er et kompetitivt, professionelt udviklingsprogram, der giver beslutningstagere fra erhvervsliv, civilsamfund, den offentlige sektor og filantropi mulighed for at styrke deres forståelse for de samfundsudfordringer, de arbejder med.

Gennem skræddersyede 1:1-ekspertmøder med forskere samt inspirations- og netværksmøder for alle policy fellows giver programmet mulighed for at bygge nye relationer og facilitere gensidig vidensdeling mellem forskere og policy fellows på tværs af sektorer.

Programmet er inspireret af et lignende tilbud på University of Cambridge og er en unik model i en dansk kontekst. 

Det har stor værdi, at man som policy fellow kan fastholde kontakten til andre policy fellows og forskere gennem MaryCentrets alumnenetværk. Jeg har fået et stærkt netværk i de andre alumner, som holder mig opdateret på væsentlige samfundsproblemstillinger, og som jeg kan trække på, hvis der opstår nye projekter.

Niels Lund, Vice President, Climate Change & Health i Novo Nordisk 

Tematiske spor i programmet