3. november 2022

Stærke profiler skal rådgive Crown Princess Mary Center

Advisory Committee

Crown Princess Mary Center er sat i verden for at løse samfundsproblemer gennem viden og partnerskaber. Og det skal en række af landets mest erfarne profiler fra erhvervslivet, den offentlige sektor, kulturlivet og civilsamfundet hjælpe med. Centrets Advisory Committee er nu plads.

Gruppebillede af Mary Centrets Advisory Board
Foto: Steen Brogaard, Kongehuset 

Hvis vi skal lykkes med at løse nogle af samfundets store udfordringer, kræver det meget mere samarbejde. Derfor har Mary Centret inviteret en række af landets mest erfarne profiler til at hjælpe med at skabe ny viden som en del af centrets Advisory Committee.

For at få mange perspektiver med ind i maskinrummet kommer medlemmerne med meget forskellige baggrunde. Fælles for dem er, at de kommer med stærke kompetencer og erfaringer med at skabe partnerskaber, viden og forandring.

En arbejdende forsamling

H.K.H. Kronprinsesse Mary, de øvrige medlemmer af Advisory Committee og de fire dekaner fra centrets styregruppe, var samlet for første gang i sidste uge til en åben diskussion om centrets formål og fremtidige visioner. Her kom H.K.H. Kronprinsesse Mary med sit håb for, hvordan medlemmerne kan hjælpe Mary Centret:

"Mary Center skal gøre det nemmere at skabe samarbejde mellem forskning og praksis.  Og netop fordi det er svært, er det mit håb, at Mary Center selv går forrest og viser nogle nye tilgange til samarbejde. Og det er blandt andet det, Advisory Committee skal hjælpe til med.”

Kronprinsesse Mary taler til Advisory Committee
Kronprinsessen håber, at Mary Centret vil gå nye veje for at skabe bedre samarbejde mellem forskere og praktikere. Foto: Steen Brogaard, Kongehuset

Advisory Committee har ikke formel beslutningskompetence, men skal rådgive Crown Princess Mary Center om partnerskabs- og udviklingsmuligheder. Medlemmerne mødes to gange årligt, hvor der hver gang vil være et nyt konkret emne, som skal diskuteres for at hjælpe Mary Centret med ideer til den strategiske udvikling af centrets tilbud.

Se listen med medlemmer af Advisory Committee, der alle er udpeget for tre år.

Emner